Γιώργος Λιάγκας: Απέκλεισε συνεργασία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο «Πρωινό»

Τι θα γίνει με το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1;

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε στους δημοσιογράφου ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια του press junket για το «The Voice».

«Δεν έχουμε ανανεώσει. Υπάρχει μια μονομερής δυνατότητα από τον ΑΝΤ1 να μας ανανεώσει το συμβόλαιο. Από ότι έχει δηλώσει ο Γιάννης Λάτσιος αυτό θα γίνει, άρα φαντάζομαι θα ανανεώσουμε. Δεν έχουμε όμως ανανεώσει ακόμα, ούτε έχουμε κάνει κάτι επίσημα», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Για τους λόγους που τον απομάκρυναν από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνησε: «Η παρεξήγηση με τον Δημήτρη ήταν ένα θέμα τελείως προσωπικό μεταξύ μας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ξαναμιλάμε με τον Δημήτρη. Αν υπήρχε το τηλεοπτικό θέμα δεν θα μιλάγαμε. Έχει συμβεί κάτι, ίσως κάποιοι χειρισμοί κάποια λάθος πράγματα. Δόθηκαν οι εξηγήσεις έτσι όπως έπρεπε να δοθούν και τελείωσε η ιστορία». 

Όσο για το αν πρόκειται να τους δούμε ξανά μαζί στο πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας απέκλεισε το ενδεχόμενο, καθώς: «Θεωρώ πως όταν κάτι σπάει τηλεοπτικά θα ήταν λάθος να ξαναενωθεί στην πορεία. Θα ήταν πισωγύρισμα και για μένα και για τον Δημήτρη. Νομίζω ότι ο Δημήτρης έχει ανοίξει τα φτερά του, κάνει τη δική του εκπομπή».

https://www.youtube.com/embed/37KGL7BcF28