Γιώργος Λιάγκας: Απάντησε για το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά και περί τρίτου προσώπου [vid]

Γιώργος Λιάγκας

Τα κιλά που έχασε ο Γιώργος Λιάγκας, το διαζύγιο, η πρωινή ζώνη και οι φήμες που κυκλοφορούν...

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά στις κάμερες, αφού βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο παρουσιαστής σε καλή διάθεση και καλά προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις που θα ακολουθούσαν μίλησε με μεγάλη ψυχραιμία, για το διαζύγιο τους, τον ντόρο που δημιουργήθηκε, απάντησε για τα κιλά που έχασε, αλλά και τις φήμες για τρίτο πρόσωπο…

«Τα Χριστούγεννα επειδή είναι γιορτή χαράς, καμιά φορά μελαγχολεί τους ανθρώπους, αλλά όταν έχεις παιδιά δεν σε παίρνει να μελαγχολείς γιατί τα παιδιά σε τρέχουν έτσι κι αλλιώς και όλα τα πράγματα είναι φωτεινά, γιορτινά και χαρούμενα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και σύντομα η κουβέντα ήρθε στο διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Το διαζύγιο

[dfp_ads id=236982]

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος. Επειδή κι εμείς το κάναμε πάρα πολύ ήρεμα και ήπια. Κάναμε μια κοινή δήλωση στην Real του κουμπάρου μας του Νίκου Χατζηνικολάου. Θα σας πω κάτι… όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται και αυτό ανακοινώνεται λόγω της δουλειάς τους, κάνουν μια οικογένεια και ανακοινώνεται, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της σχέσης να το κλείσουμε με έναν πολύ ωραίο τρόπο εμείς για να μην υπάρχουν αυτά τα αριστερά – δεξιά. Το κλείσαμε. Είπαμε αυτό που είπαμε στη δήλωση και δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω, ότι το σημαντικότερο για εμάς είναι τα παιδιά μας. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα και αυτό είναι που σε ενώνει. Δεν πρόκειται δηλαδή να φύγει ο ένας από τη ζωή του άλλου, από τη στιγμή που έχουμε να μεγαλώσουμε μαζί δύο παιδιά. Εκεί κλείνει. Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ κάτι άλλο από εμένα.»

Μοναδική στιγμή που ίσως ήρθε σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας η ερώτηση για το πως θα είναι να μαγειρεύει τώρα μόνος του: «Δεν μαγείρευα ποτέ έτσι κι αλλιώς. Θα προσαρμοστούμε μη φοβάστε. Ο καθένας προσαρμόζεται.»

Περί τρίτων προσώπων…

Στις ερωτήσεις περί τρίτου προσώπου ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε συνοπτικά και με σαφήνεια πριν ευχηθεί στους δημοσιογράφους να έχουν καλές γιορτές: «Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε τρίτα ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Το έχουμε πει, έχει τελειώσει η φασαρία αυτή, αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο, αλλιώς να σας πω καλές γιορτές.»

Τα κιλά που έχασε

«Το έχω πάρει απόφαση και έχω κάνει από το καλοκαίρι και μετά μια εξαντλητική δίαιτα, δεν έχω πάει σε διαιτολόγο. Το έχω ράψει. Ε αφού κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Η πρωινή ζώνη και η Φαίη Σκορδά

«Δεν μου λείπει η πρωινή ζώνη γιατί έτσι κι αλλιώς κάνω πιο πρωινή στον Λάμψη. Ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει με τη Φαίη. Το λέγαμε πολλά χρόνια. Η Φαίη είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό το αντικείμενο γιατί είναι ένα καθαρά γυναικείο μαγκαζίνο. Εγώ συνεισέφερα στο πρώτο κομμάτι του κους κους που κάναμε και την πλάκα μας και λέγαμε και την άποψη μας έστω και λίγο τσιμπημένα και στις συνεντεύξεις. Η Φαίη το κάνει μια χαρά. Πως δεν μου αρέσει! Δεν έχει ανάγκη να τη στηρίζω. Στην αρχή βεβαίως συζητήσαμε κάποια πράγματα λίγο για τη δομή και τη ροή. Το κάνει τόσα χρόνια μαζί και μόνη της το ξέρει και το στηρίζει μια χαρά.»