Γιώργος Λιάγκας: «Αν θέλει η Ελένη Μενεγάκη να κάνει μαζί μου εκπομπή…»

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τα προσόντα μου".

Στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2018 βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που είναι σε ισχύ και τρέχει για άλλον ένα χρόνο. Δεν έχει βρεθεί ακόμα να κάνουμε κάτι την νέα σεζόν. Δεν ξεκινάω τώρα την καριέρα μου για να προτείνω εγώ κάτι στον σταθμό, οι ιθύνοντες ξέρουν τις δυνατότητές μου και τα προσόντα μου. Έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω στα κανάλια. Πρέπει να μου προτείνουν πράγματα, όχι να προτείνω εγώ. Επαγγελματίες είμαστε, προφανώς υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν αφήνω καμία συζήτηση να εξελιχθεί σε πρόταση, γιατί σέβομαι το συμβόλαιο που έχω με έναν σταθμό που με έχει τιμήσει και τον έχω τιμήσει με πολλά και σημαντικά πρότζεκτ.

Δεν νομίζω η Ελένη να ήθελε να κάνει διακοπές μαζί μου, γιατί την έχω δει στο πλευρό του Ματέο και φαίνεται πραγματικά πολύ ευτυχισμένη! Τώρα αν θέλει να κάνει μαζί μου εκπομπή, αυτό θα είχε ενδιαφέρον, να το συζητήσουμε».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…