Γιώργος Λιάγκας – Αδιανόητος χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1, εξερράγη ο Θάνος Τζήμερος: «Αφήστε να τελειώσω γα…το μια φορά»

Θάνος Τζήμερος

«Το σεξιστικό δεν ισχύει. Εγώ δεν έκρινα την κυρία Ζαχαράκη, αλλά την επιλογή του πρωθυπουργού», λέει ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Πρωινό τον Θάνο Τζήμερο, προκειμένου να μιλήσουν για την ανάρτηση που έκανε ο δεύτερος για τη Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε άγαμη και άτεκνη.

Η συζήτηση ήταν από αρχή αρκετά έντονη και δεν άργησε να ανάψουν τα αίματα για τα καλά.

«Έχω αποσυρθεί από την πολιτική, αλλά έχω άποψη σαν πολίτης. Κι εγώ μέχρι τα 53 μου ήμουν άγαμος και άτεκνος. Αν εσείς πείτε ότι ήμουν άγαμος και άτεκνος, αυτό είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου; Γιατί ήταν σεξιστική επίθεση αυτό που έκανα; Από πού προκύπτει το σεξιστικό; Κύριε Λιάγκα, εκτίθεστε. Εγώ είπα ότι δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή για να είναι υπουργός οικογένειας. Το σεξιστικό δεν ισχύει. Εγώ δεν έκρινα την κυρία Ζαχαράκη, αλλά την επιλογή του πρωθυπουργού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Τζήμερος σε έντονο τόνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνούσε κάθετα με όσα έλεγε ο Θάνος Τζήμερος και συνεχώς του έθετε ερωτήματα για την ανάρτηση που έκανε και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Θάνος Τζήμερος, μάλιστα, κάποια στιγμή εξερράγη που μιλούσαν όλοι πάνω του και είπε: «Αφήστε να τελειώσω γαμ…το μια φορά».