Γιώργος Λαμπάτος: «Πέτρος Φιλιππίδης και Μάρκος Σεφερλής ενήργησαν στην εξαφάνισή μου»

Γιώργος Λαμπάτος

"Έγινε το δικαστήριο και ζήτησαν 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έλαβα την κλήτευση και καταδικάστηκα να δώσω 7.000 ευρώ" δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Μάρκο Σεφερλή κι όσα ισχυρίζεται πως έχει ζήσει από τους ίδιους.

«Ουσιαστικά με εξαφάνισαν. Κατ’ αρχάς ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βλέποντας την ανταπόκριση που είχα, δεν μπορούσε να το ανεχτεί με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά στη σκηνή. Μια λάμπα, που κοσμούσε το σαλόνι, τη γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και την Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε. Δύο πρωταγωνιστές ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Μετά ο κ. Σεφερλής ζήτησε από την Τίνα Σακελαρίου να κάνει το Ηλία του 16ου. Του είπε θα πάρεις τον Λαμπάτο για να κάνει τον Βέγγο. Μετά από αυτό δικαιολογείται κι η συμπεριφορά του Μάρκου απέναντί μου. Έγινε το δικαστήριο και ζήτησαν 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έλαβα την κλήτευση και καταδικάστηκα να δώσω 7.000 ευρώ. Μου έχει γίνει κατάσχεση στα περιουσιακά μου στοιχεία… Εγώ όχι δεν θα πήγαινα να δω παράσταση του Μάρκου, ούτε το σκυλάκι μου δεν θα πήγαινα. Φοβάμαι αλλά είμαι αποφασισμένος να πω τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια κι είμαι παραγκωνισμένος από την ελληνική τηλεόραση… Η φυλάκιση του Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες. Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης.» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.