Γιώργος Λαμπάτος: «Παραγωγός μού ζήτησε να γδυθώ στο γραφείο του, τα μάζεψα κι έφυγα»

Γιώργος Λαμπάτος

«Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας», λέει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο Χάι Ροκ, για τον παραγωγό που τον φώναξε στο γραφείο του και του ζήτησε να γδυθεί, αλλά και για την απώλεια των γονιών του.

«Έχει καθορίσει την πορεία μου και τον χαρακτήρα μου ο ρόλος στο Χάι Ροκ, αλλά όλα τα στοιχεία που με έχει εφοδιάσει είναι θετικά για την πορεία που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη σεναριογράφο της σειράς. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος συνέχισε: «Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας. Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του. Ένας κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ, τα μάζεψα κι έφυγα».

«Η απώλεια των γονιών μου μού στοίχισε. Δεν σκέφτεται ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή, παρά μόνο όταν την αντιμετωπίζει», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λαμπάτος.