Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λάγιος.
Στο «Πρωινό μας» μίλησε ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος απάντησε για την εκπομπή «Είμαστε μαζί», τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα, αλλά και για τη Τζώρτζια Γεωργίου.
Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Τζώρτζια Γεωργίου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Θα αργήσω πολύ να βρω τα πατήματά μου στην εκπομπή, αυτό είναι ένα ξεκίνημα για μένα. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου σε πράγματα που δεν ξέρω, όπως η τηλεόραση. Είναι κάτι καινούργιο για μένα, είμαι ένας μαθητής.
Γίνονται διορθωτικές αλλαγές στην εκπομπή και θα συνεχίσουν να γίνονται. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Η συνεργασία μου με την Ελίνα είναι πάρα πολύ καλή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.
Σε ερώτηση για όσα είπε η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Γιώργος Λάγιος απάντησε: «Εγώ προσωπικά είναι πολύ δύσκολο να στεναχωρηθώ».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ