Γιώργος Λάγιος για Βαλάντη – «Τον έχει ενοχλήσει αυτό»

Γιώργος Λάγιος

"Ο δικηγόρος μου με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για να κάνω κάτι αλλά δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Φιλοσοφία μου είναι να κάνω να καταλάβει ότι είναι λάθος" είπε ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Γιώργος Λάγιος, κάθισε στο τραπέζι της «Super Katerina» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους. Παράλληλα απάντησε και για την αντιπαράθεσή του με τον Βαλάντη και γιατί θεωρεί πως του έκανε προσωπική επίθεση.

«Φυσιολογικοποιούμε συμπεριφορές αν της έχουμε στο σπίτι μας ή τις βλέπουμε στην τηλεόραση. Για αυτό ήμουν κι αιχμηρός με τα περιστατικά με τον κύριο Βαλάντη γιατί οι εκπομπές αυτές είναι από 12 και πάνω. Όταν το βλέπουμε, το φυσιολογικοποιούμε. Δεν θέλω να βλέπω καν κάποιον να υποτιμά τον άλλον» είπε ο Γιώργος Λάγιος.

«Αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο ο κύριος Βαλάντης, θέλουν να κυριαρχήσουν τη σκέψη τους επάνω σου. Προφανώς το έχουν φυσιολογικοποιήσει κι αυτοί που το αναπαράγουν. Οι άνθρωποι που έχουν ναρκισσιστικά στοιχεία -κι αυτό τον έχει ενοχλήσει-, το οποίο δεν είναι διάγνωση αλλά το παρατηρούμε. Δυσκολεύονται να δεχθούν την αξιολόγηση και να μην πείσουν τους άλλους για αυτό που έχουν δει. Οπότε είτε θα ασκήσουν βία είτε θα κάνουν επιθέσεις διαφόρων ειδών. Για εμένα ανέβασε στο Instagram του ο δόκτωρ τσαρλατάνος. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά είναι προσωπική επίθεση. Ο δικηγόρος μου με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για να κάνω κάτι αλλά δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Φιλοσοφία μου είναι να κάνω να καταλάβει ότι είναι λάθος» σημείωσε ο Γιώργος Λάγιος.