Γιώργος Λάγιος: «Είμαι με μία κοπέλα εδώ και τρεις μήνες, τη λένε Αμέλια και είναι ηθοποιός»

Γιώργος Λάγιος

Ο Γιώργος Λάγιος μιλά για την προσωπική του ζωή και την πρόσφατη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος-ψυχαναλυτής μίλησε στη Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με μία κοπέλα εδώ και τρεις μήνες. Τη λένε Αμέλια, είναι ηθοποιός, πολύ δημιουργικό και άξιο κορίτσι και με ανέχεται», δηλώνει ο Γιώργος Λάγιος.

Τι γεύση του άφησε η συμμετοχή στο «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1;

«Σοφία. Έγινα πιο σοφός, όπως μου είπε και ο φίλος μου ο Βλοντάκης. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και πρωτόγνωρο ταξίδι. Είχα αρκετές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν τόσο. Λόγω του επαγγέλματός μου χρειάζεται προσοχή να μην διαστρεβλωθεί η εικόνα μου», απαντά ο γνωστός ψυχολόγος.

«Με ενόχλησε η αλλαγή της σκαλέτας. Καταλαβαίνω τι χρειάζεται να γίνει όταν τα νούμερα δεν είναι καλά. Τους εξήγησα όμως ότι σε κάποια κομμάτια δεν μπορώ να μπω, δεν θα έχει βαρύτητα ο ρόλος μου», τονίζει ο Γιώργος Λάγιος.

«Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας, να λέμε την αλήθεια μας. Εάν μας σταματάνε οι δημοσιογράφοι και δεν μιλάμε, γιατί δεν μιλάμε; Φοβόμαστε κάτι; Ο ΑΝΤ1 υπήρξε άψογος μαζί μου. Ακόμη και τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι καλοδεχούμενα. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς και αυτό», καταλήγει ο Γιώργος Λάγιος.