Γιώργος Λάγιος: «Δεν πήρα καλό feedback από τον κόσμο για την εκπομπή»

Γιώργος Λάγιος

Η Ελίνα Παπίλα έχει ταλέντο, όμως ακόμα δεν έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της. Οι πετυχημένες παρουσιάστριες είναι ο εαυτός τους", σχολιάζει ο Γιώργος Λάγιος.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος-ψυχαναλυτής, που φέτος συνεργάζεται με την Ελίνα Παπίλα στο «Είμαστε Μαζί» του ΑΝΤ1, σχολίασε την εμπειρία και την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση, παραδεχόμενος ότι η συγκεκριμένη συνταγή δεν «πέτυχε».

«Εμένα μου αρέσει να λέω την αλήθεια… δεν ήταν καλό το feedback που πήρα από τον κόσμο. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, όταν κάνουμε τον απολογισμό μας. Μπορεί ο τρόπος που εκφράστηκα και έλεγα τα θέματά μου να ήμουν βαρετός», δηλώνει ο Γιώργος Λάγιος.

Για την Ελίνα Παπίλα και τον «πόλεμο» που δέχθηκε για την εν λόγω εκπομπή στον ΑΝΤ1, ο συνεργάτης της αναφέρει:

«Η Ελίνα έχει ταλέντο, όμως ακόμα δεν έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός της και να εκφράσει την αληθινή της σκέψη. Είναι αγχωτικό το ότι πρέπει να αποδείξει την αξία της, έχει δεχθεί πάρα πολύ σκληρή κριτική, πολύ συγκεκριμένη καθοδήγηση για το πώς να είναι παρουσιάστρια και δεν έχει σκεφτεί από μόνη της: μπορώ να είμαι ο εαυτός μου;».

«Οι πετυχημένες παρουσιάστριες είναι ο εαυτός τους. Αν θέλει να έχει μία πραγματική ευκαιρία να αποδείξει ποια είναι, πες αυτό που σκέφτεσαι έτσι ακριβώς όπως το σκέφτεσαι, μην ακούς κανέναν», τονίζει ο Γιώργος Λάγιος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την παρουσιάστρια στο μέλλον σε ένα διαφορετικό format.

«Τη συμπαθώ πάρα πολύ την Ελίνα, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Απλά θεωρώ ότι δεν έχει φτάσει το full-potential που λέμε, δεν της έχει δοθεί η αληθινή ευκαιρία ακόμα. Δεν θέλουμε χρόνο, θέλουμε ελευθερία έκφρασης, να δείξει ο καθένας την προσωπικότητά του», επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λάγιος.