Γιώργος Λάγιος: «Δεν έχω μάθει ακόμα να ερμηνεύω τα νούμερα τηλεθέασης»

Γιώργος Λάγιος

"Σίγουρα τα κοιτάμε και πρέπει να είναι οδηγός για πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω άποψη ακόμα" ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

Στους δημοσιογράφους παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος μίλησε για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Πραγματικά είναι μια νέα εμπειρία για εμένα, περνάμε πολύ ωραία και δεν έχει αλλάξει σε αυτό κάτι. Μαθαίνουμε καινούρια πράγματα συνέχεια και βλέπουμε καινούριες ιδέες, αν κάτι λειτουργεί ή όχι. Ευχαριστούμε για όλες τις δηλώσεις, δεν έχουμε πρόβλημα με τις δηλώσεις. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, ώστε να περνάμε όμορφα κι ο καθένας κρίνει όπως θέλει το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν θέλω να στενοχωριέται κανένας.

Ειλικρινά δεν έχω μάθει ακόμα να ερμηνεύω τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα τα κοιτάμε και πρέπει να είναι οδηγός για πολλά πράγματα, αλλά δεν έχω άποψη ακόμα. Πρέπει να μου δώσετε λίγο χρόνο. Η Ελίνα έχει πολύ καλή ψυχολογία και την ενδιαφέρει να είναι καλή σε όλα και να περνά καλά σε αυτό και να μην είναι αγχωτικό. Στον πρώτο καιρό την ακολουθούμε σε αυτήν την καλή ψυχολογία που έχει» ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.