Γιώργος Λάγιος: «Άσε ανοιχτή την κάμερα να δούμε πόσες φορές γίνεται αγενής στους συνεργάτες του»

Γιώργος Λάγιος

"Μόλις κλείνει η κάμερα, δεν φαίνεται από πίσω τι γίνεται και ξαφνικά μόλις ανοίγει η κάμερα καλώς ήρθατε;" ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στο Γεια σου και στην Νάνσυ Παραδεισανού για τη συνεργασία που είχε με την Ελίνα Παπίλα, αλλά και για τους αγενείς παρουσιαστές που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες.

«Νομίζω ότι έκανε τον κύκλο της αυτή η εκπομπή. Ήταν ένα τεστ, δεν βγήκε και πολύ σωστά επέλεξαν την Μαγγίρα, την οποία εκτιμώ πάρα πολύ και είναι φανταστική παρουσιάστρια. Δεν θα πω ότι υπήρχε λογοκρισία, αλλά μία τάση να τηρούμε τη σκαλέτα. Η σκαλέτα δεν σου λέει τι να πεις, αλλά αυτό που υπάρχει στο αυτί σου λέει τι να μην πεις. Δεν είμαι πολύ καλός στο τι να μην πεις. Διαχειρίστηκα τον τσακωμό με τον αρχισυντάκτη με ψυχραιμία και θέλει βαθιές αναπνοές. Με την Ελίνα Παπίλα είχαμε μία άριστη σχέση. Τώρα επειδή μένει στην Χαλκίδα δεν έχουμε επαφές, αλλά αν τη δω εννοείται ότι θα τα πούμε και θα πιούμε καφέ» ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

«Μπορεί ένας άνθρωπος δίπλα σου να έχει έναν έντονο θυμό, μία έκρηξη κι εσύ να πρέπει να συνυπάρξεις μαζί του. Να φαίνεται ότι εσύ έχεις το πρόβλημα τελικά που είσαι παράξενος και να μην έχει περάσει κανένα τεστ. Μόλις κλείνει η κάμερα, δεν φαίνεται από πίσω τι γίνεται και ξαφνικά μόλις ανοίγει η κάμερα καλώς ήρθατε; Δεν είναι έτσι ακριβώς, άσε ανοιχτή την κάμερα να δούμε τι γίνεται και πόσες φορές κάνει ένας άνθρωπος εκρήξεις και γίνεται αγενής στους συνεργάτες του» δήλωσε ο Γιώργος Λάγιος.