Γιώργος Κουβαράς: Το απρόοπτο με την υγεία του μετά την πρεμιέρα του δελτίου

Γιώργος Κουβαράς

"Ήταν μοσχαράκι με πατάτες. Τρώω μια μεγαλύτερη μπουκιά, δεν την μασάω πολύ καλά, μου στέκεται η μπουκιά στον οισοφάγο εδώ".

Ο Γιώργος Κουβαράς κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όλα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του, μία μέρα μετά την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου, γεγονός που τον ανάγκασε να βρεθεί στο νοσοκομείο και να απουσιάσει από το πόστο του.

«Έρχομαι την πρώτη μέρα, κάνω το δελτίο. Έρχομαι τη δεύτερη κι ενώ συνήθως φέρνω φαγητό από το σπίτι, πάω εκείνη τη μέρα στο κυλικείο της ΕΡΤ για να φάω ό,τι βρήκα εκείνη την ώρα, γιατί πήγα και αργά. Ήταν μοσχαράκι με πατάτες. Τρώω μια μεγαλύτερη μπουκιά, δεν την μασάω πολύ καλά, μου στέκεται η μπουκιά στον οισοφάγο εδώ. Προσπαθώ επί μία δύο ώρες να την κατεβάσω, δεν μπορούσα. Δεν με ενοχλούσε στην αναπνοή αλλά άρχισα να πονάω από ένα σημείο και πέρα. Μια αντανακλαστική κίνηση, δεν μπορούσες να καταπιείς», περιέγραψε ο Γιώργος Κουβαράς και συνέχισε:

«Λέω και τους τίτλους ειδήσεων και μου λένε δεν πας στον γιατρό να σε δει; Ο γιατρός με πανικόβαλε λίγο, μου είπε να πάω να κάνω γαστροσκόπηση, μου σπρώχτηκε αυτό στο στομάχι… Δεν ήταν κάτι φοβερό, αλλά ήταν ταλαιπωρία».