Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor έχουν γίνει πολλά σοβαρά με τον Τριαντάφυλλο»

Γιώργος Κοψιδάς

"Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος" εξομολγήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς

Καλεσμένος στο πλατό του Love It βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor και την συνύπαρξη στον Άγιο Δομίνικο με τον πρώην συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «έχει κάνει πολλά πράγματα ο Τριαντάφυλλος που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές. Ο Γιώργος Κόρομι έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει. Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει».

«Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor. «Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Θα θέσω, όμως, μια ερώτηση. Είναι σοβαρό εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο;».

«Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους. Εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό; Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, γιατί δεν είχα σκοπό να προσβάλλω το κοινό».