Γιώργος Κοψιδάς: «Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα»

Γιώργος Κοψιδάς

«Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας. Εξάλλου υπάρχουν πια τόσα υποκατάστατα που είναι ίδια με κρέας», λέει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στην οποία πρωταγωνιστεί, για ένα απρόοπτο που του έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να φάει κρέας.

«Υποδύομαι τον ενοχλητικό γείτονα που κάνει πολλή φασαρία όταν κάνει σεξ. Η παράσταση έχει ωραία μηνύματα για τις σχέσεις των ανθρώπων», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς για την παράσταση.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Έχω μείνει σε πολυκατοικία που ο τοίχος ήταν σαν χάρτινος, άκουγα τα πάντα λες και μέναμε όλοι μαζί σε κοινόβιο. Δεν έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ, έχω ακούσει όμως τσακωμούς.

Μου έχει σκιστεί το παντελόνι στη σκηνή, έπεσε κάτω, ο κόσμος γελούσε και σταματήσαμε για λίγο την παράσταση. Μου έχουν τύχει επίμονοι θαυμαστές να με κυνηγάνε, αλλά το διαχειρίστηκα, δεν πήγα στην αστυνομία».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Κοψιδάς απάντησε: «Μου έχει ζητηθεί σε ρόλο να φάω κρέας και αρνήθηκα. Τους είπα να βάλουν κάτι ψεύτικο ή πλαστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να φάω κρέας. Εξάλλου υπάρχουν πια τόσα υποκατάστατα που είναι ίδια με κρέας».