Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν σαν να έχω παιδί χωρίς να έχω, ήμουν πολύ ερωτευμένος»

Γιώργος Κοψιδάς

"Της είπα να προχωρήσουμε έτσι και ότι γίνει" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Με αφορμή την παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς, το Σάββατο, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Δημήτρης Πανόπουλος. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ αποκάλυψε μια παλαιότερη σχέση του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη φορά στο θέατρο την θυμάμαι σαν να μην ήμουν εγώ εκεί. Σαν να συνέβη σε κάποιον άλλον. Ήταν λίγο μεταφυσικό γιατί από το άγχος είχα λίγο βγει από τον εαυτό μου και ήταν σαν να το έβλεπα απ’ έξω αυτό που συμβαίνει».

«Έχω κάνει καμιά 20αριά δουλειές άσχετες τελείως. Η πρώτη μου δουλειά στα 18 μου ήταν στον δήμο Παπάγου όπου υπάρχει μια υπηρεσία κηπουρών που κλαδεύουν και κουρεύουν χόρτα και περνάγαμε εμείς με το σκουπιδιάρικο, τα μαζεύαμε και τα πετάγαμε στη χωματερή. Μετά έχω δουλέψει σε ταπητοκαθαριστήρια, οδηγός σε μια εταιρία γραφικών τεχνών, οδηγός σε μια εταιρία με πυροσβεστήρες, βοηθός υδραυλικού, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, έχω δουλέψει νύχτα πορτιέρης».

«Ήμουν ερωτευμένος με μία γυναίκα που ήταν έγκυος, όταν την γνώρισα, οπότε περάσαμε όλη την εγκυμοσύνη μαζί και το μετά. Ήταν σαν να έχω παιδί χωρίς να έχω παιδί. Τότε όμως δεν το σκεφτόμουν καν, ήμουν πολύ ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα και όλο το υπόλοιπο ήταν κομμάτι δικό της. Οπότε της είπα να προχωρήσουμε έτσι και ότι γίνει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κοψιδάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.