Γιώργος Κοψιδάς: «Δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου»

Γιώργος Κοψιδάς

«Μου έχουν κανει bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου», λέει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για την δημιουργία οικογένειας και τον γάμο, το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου. Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο. Θέλω η σύντροφός μου να είναι ψηλή και γυμνασμένη. Στη σχέση μου θέλω να γελάω και να μην υπάρχει μιζέρια».