Γιώργος Κωνσταντίνου: «Πάρα πολλές φορές βρέθηκα χτυπημένος και αδικημένος»

Γιώργος Κωνσταντίνου

"Δεν μπορούσα να μπω μέσα σε ίντριγκες και στα κόλπα, που λένε, τα απεχθανόμουν όλα αυτά" εξηγεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Παρασκευής με αφορμή τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αργώ. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή, την μυθοπλασία και τις ίντριγκες που πάντοτε απεχθανόταν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε πως «πάντα κοιτούσα το μέλλον, δεν κοιτούσα το παρελθόν και δεν έμενα πίσω καθόλου. Ακολούθησα το ρεύμα, πήγα μπροστά μαζί με το ρεύμα και δεν άφησα τίποτα πίσω. Δεν είμαι νοσταλγός του παρελθόντος, καθόλου. Μπορεί να έκανα επιτυχίες στις ταινίες, να γινόταν χαμός, πολύ όμορφα και πάρα πολύ ωραία, τα αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν θα έμενα ποτέ σε αυτά».

«Εκείνο για το οποίο λιγάκι έχω μια ένσταση στη σημερινή μυθοπλασία είναι ότι είναι πάρα πολλά όλα αυτά τα σίριαλ και έχουν κάποιες παρόμοιες σχέσεις το ένα με το άλλο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συμβάλλω μέσα σε ένα τέτοιο σίριαλ. Βρέθηκε όμως στους Πανθέους γιατί είναι ένα μεγάλο έργο, κάτι το οποίο έπρεπε να δικαιωθεί περισσότερο».

«Πολλές φορές δεν διεκδίκησα πράγματα στη δουλειά μου. Ήμουν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν ξεγέλασα ποτέ τον κόσμο. Δεν μπορούσα να μπω μέσα σε ίντριγκες, δεν μπορούσα να μπω μέσα στα κόλπα που λένε και τα απεχθανόμουν όλα αυτά. Γι’ αυτό βρέθηκα και πάρα πολλές φορές και χτυπημένος και αδικημένος και εκτός, εκτός, εκτός» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι. «Έχω παίξει σε πολλά έργα στα οποία έβγαινα για δέκα λεπτά, ένα τέταρτο. Το έχω κάνει αυτό και δεν έχω κανένα πρόβλημα, ξέρω όμως ότι αυτό που θα κάνω εκείνη τη στιγμή θα είναι δυνατό, ειλικρινές και δημιουργικό».