Γιώργος Κωνσταντίνου: «Οι γονείς μου παντρεύτηκαν όταν ήμουν 23, τον έδιωξε μετά τον γάμο»

Γιώργος Κωνσταντίνου

"Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν νήπιο ακόμα. Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να πετυχαίνω σε αυτό το πράγμα που έκανα, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ο πατέρας μου", εξομολογείται ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη, αποκάλυψε πότε και πώς παντρεύτηκαν οι γονείς του και τι ακολούθησε μετά τον γάμο.

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν νήπιο ακόμα. Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να πετυχαίνω σε αυτό το πράγμα που έκανα, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ο πατέρας μου. Ξεκίνησα εγώ να τον βοηθάω. Η μητέρα μου, όταν βρήκε την ευκαιρία, του λέει: «Κοίταξε να δεις κάτι, εάν θες να συνεχίσει ο γιος μου να σε βοηθάει, θα με παντρευτείς». Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ήμουν νόθο. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου «Τώρα είμαι ο πάτερ φαμίλιας και θα κάνω και κουμάντο και στα οικονομικά». Του ανοίγει την πόρτα η μητέρα μου και του λέει τώρα πέρασε έξω», καταλήγει ο Γιώργος Κωνσταντίνου.