Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν πλακωνόμουν στις βότκες και ούτε έκανα σκάνδαλα»

Γιώργος Κωνσταντίνου

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις παλιές ελληνικές ταινίες και το λόγο που γύρισε πάρα πολύ λίγες. Τόνισε, επίσης, πως δεν δημιουργούσε ποτέ σκάνδαλα, ενώ ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του παρά στον έρωτα.

«Δεν βλέπω τις ταινίες μου στην τηλεόραση, τις έχω δει τόσες πολλές φορές, θα ήταν λίγο ναρκισσισμός. Δεν έχω κάποια αγαπημένη μου ταινία, γιατί έκανα πάντα άλλους χαρακτήρες. Σταμάτησαν να μου γυρίζουν ταινίες ακριβώς γιατί δεν είχα τυποποιηθεί», είπε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρόσθεσε επίσης: «Έκανα μόνο 15 ταινίες επειδή δεν ήθελα να τυποποιηθώ. Δεν κάνω τηλεόραση, όχι από δική μου επιλογή, αλλά από επιλογή των σκηνοθετών. Δεν κρέμασα ποτέ τη ζωή μου στα μανταλάκια. Δεν μου αρέσει ο ναρκισσισμός και να λέω ότι είμαι σπουδαίος».

«Δεν ξεφάντωνα ποτέ στα μπουζούκια, δεν πλακωνόμουν στις βότκες, δεν έκανα σκάνδαλα. Αγάπησα και αγαπήθηκα στη ζωή μου, αλλά δεν θεωρώ σταθμούς της ζωής μου αυτά τα πράγματα. Ήμουν αφοσιωμένος στη δουλειά μου παρά στον έρωτα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.