Γιώργος Κιμούλης: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη προκαλεί ανατριχίλα με τις περιγραφές

Ευδοκία Ρουμελιώτη

"Στο διάλειμμα της παράσταση φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου, πήγαινα στην τουαλέτα και καθόμουν πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στην σκηνή", αποκαλύπτει η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ο Γιώργος Κιμούλης αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν για τη συμπεριφορά του στο θέατρο πολλοί συνάδελφοί του, όσο περνά η ώρα όμως, οι καταγγελίες πληθαίνουν και είναι ολοένα και σοβαρότερες. Στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σόκαρε με τις περιγραφές της, το πρωί της Τετάρτης. Όσα είπε η ηθοποιός στον αέρα, είναι κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και στη συνέχεια μίλησε για τη δική της εμπειρία:

«Ήμουν 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα δύναμη στον χώρο να πω θα βγω να μιλήσω. Φοβόμουν ότι αν τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη και έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μη δούλευα. Εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε. Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν καθημερινά να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μιλάω. Έπαθα πάρα πολύ σοβαρή βλάβη στις φωνητικές μου χορδές, έχω δώσει απίστευτα λεφτά για να τις θεραπεύσω».

«Όλα άρχισαν από τη στιγμή που ανεβήκαμε πάνω στην σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά. Το bullying το οποίο έχω υποστεί, αισθάνομαι ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή, ερχόταν από πίσω μου και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στο αφτί μου. Ποτέ δεν έκρυψα τι έχω περάσει από τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξέρω ακόμα και σήμερα για ποιο λόγο τα πέρασα όλα αυτά. Άλλη μία τέτοια συνεργασία να είχα, θα τα ‘χα εγκαταλείψει.

Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο Σάββατο βράδυ και να πάω στο σπίτι μου. Στο διάλειμμα της παράσταση φοβόμουν να είμαι στο καμαρίνι μου, πήγαινα στην τουαλέτα και καθόμουν πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας μέχρι να περάσει το ένα τέταρτο για να μπορέσω να βγω στην σκηνή. Έκανα την πρεμιέρα και μετά από 10 μέρες έφυγα από την παράσταση», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρει να μου κάνει ό,τι θέλει! Να μου κάνει μήνυση, να με πάει στα δικαστήρια, δεν με ενδιαφέρει τίποτα! Αυτά που λέω είναι όλα αλήθεια.

Φοβόμουν να πάω στο καμαρίνι να μαζέψω τα πράγματά μου από το καμαρίνι και με συνόδευσε η μητέρα μου.

Αν έβγαινε ο κος Γιώργος Κιμούλης να πει ένα απλό συγγνώμη, ίσως κι εμείς να το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά».