Γιώργος Κατσαρός για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είχε αυτό το δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της»

Γιώργος Κατσαρός

Τι απαντά ο Γιώργος Κατσαρός για τις φήμες γύρω από τον χαρακτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της;

Ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την πορεία του στον χώρο της μουσικής και τις μεγάλες του συνεργασίες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμπειρία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε ερώτηση για τις φήμες γύρω από τον δύστροπο χαρακτήρα της ηθοποιού, ο Γιώργος Κατσαρός απαντά: «Ήταν σωστή επαγγελματίας. Ήθελε αυτό που ξεκινάει να το τελειώνει σωστά. Ήθελε οι συνεργάτες της να ακολουθούν οπωσδήποτε τις υποδείξεις της».

«Είχε πάντα δίκιο. Ήταν ένας σωστός επαγγελματίας, ο οποίος όμως όταν τελείωνε η παράσταση ή τα γυρίσματα, ήταν ένας άνθρωπος όλο γλύκα, που δεν είχες λόγο να πεις ότι τώρα μου έκανε παρατήρηση» συμπληρώνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Είχε ένα δικαίωμα λόγω του μεγάλου ταλέντου της να κάνει και τις παρατηρήσεις της. Δεν ήταν κακό αυτό» πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαρός.