Γιώργος Κατσαρός: «Είναι ένα παράπονο που έχω»

Γιώργος Κατσαρός

"Υπάρχουν διάδοχοί μου, απλά ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα ο συνθέτης δεν είναι ίδιος όπως πριν κάποια χρόνια" ανέφερε ο Γιώργος Κατσαρός.

Ο Γιώργος Κατσαρός αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα τις άγνωστες ιστορίες πίσω από τα θρυλικά τραγούδια του. Ο μεγάλος συνθέτης αποκάλυψε πως έγραψε το τραγούδι «Ο Δρόμος για τα Κύθηρα» μπροστά στην βεράντα, παρουσία του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν «στρατιώτης», ο πιο πειθαρχημένος που έχω συνεργαστεί», είπε για τον τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε πως οι πρώτες του συνεργασίες έγιναν με τηλεφώνημα που του έκαναν και όχι δικό του. Για το τραγούδι «Κέρκυρα – Κέρκυρα», το οποίο ερμήνευσε μοναδικά η Ρένα Βλαχοπούλου, αποκάλυψε πως γράφτηκε αφού είδε την ταινία.

«Η Ρένα Βλαχόπουλου ήταν μεγάλη τραγουδίστρια. Όταν πήγε στην Αμερική ήθελαν να την κρατήσουν», είπε για την αείμνηστη καλλιτέχνιδα.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσαρός τόνισε πως υπήρχε ανταγωνισμός με τον Μίμη Πλέσσα, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα γενιά τραγουδιστών.

«Δεν είχα ανταγωνισμό με τον Μίμη Πλέσσα, έλεγα πάντα ότι θα έρθει και η σειρά μου. Υπάρχουν διάδοχοί μου, απλά ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα ο συνθέτης δεν είναι ίδιος όπως πριν κάποια χρόνια», είπε και τόνισε πως μπορεί να υπάρχουν διάδοχοι της Μαρινέλλας και του Γιώργου Νταλάρα και θα έρθει η ώρα που θα τους θαυμάσουμε.

«Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι καλός τραγουδιστής, δεν είναι τυχαίο που τον ακολουθεί τόσος κόσμος», είπε για τον τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Κατσαρός αποκάλυψε ποιο είναι το μεγάλο του παράπονο.

«Δεν με έχουν καλέσει σε κριτική επιτροπή και είναι ένα παράπονο που έχω. Θα πήγαινα», είπε.

Ο συνθέτης αναφέρθηκε και στην απώλεια, με τον ίδιο να δηλώνει πως ποτέ δεν μπορεί κανείς να συμφιλιωθεί με αυτή.