Γιώργος Καρτελιάς: Τι του είπε ο Bo και τον απέτρεψε να πάει στο Survivor;

Γιώργος Καρτελιάς

«Θα πήγαινα στο Survivor, το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή», λέει ο Γιώργος Καρτελιάς.

Καλεσμένοι στο Dot ήταν σήμερα ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, όπου μίλησαν για όλα. Ο Γιώργος, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί σοβαρά να πάει στο Survivor, αλλά τον σταμάτησαν τα… κουνούπια που του είχε πει ο Bo.

«Θα πήγαινα στο Survivor, το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή. Είχα σκεφτεί να δηλώσω συμμετοχή, αλλά μετά μου είπε ο Bo ότι “έχει πολύ κουνούπι, το βράδυ δεν κοιμόμασταν” και λέω άστο καλύτερα, δεν είναι για μένα. Πίστεψέ με, τα κουνούπια με σταμάτησαν και όχι η πείνα.

Δεν το ‘χω το αθλητικό κομμάτι, αλλά και το κομμάτι του ριάλιτι δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω να κρύψω κάτι. Αυτός που είμαι, αυτός θα είμαι και εκεί. Δεν θα με πείραζε να με κορόιδευαν αν δεν τα πηγαίνω καλά στα αγωνίσματα.

Το ίδιο δεν κάναμε και με κάποιους άλλους; Δεν λέγαμε πράγματα; Λέγαμε! Ας λένε και για μένα. Δεν θεωρώ ότι θα έφτανα ποτέ στο τέρμα, απλά για την εμπειρία ήθελα να πάω», είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Για κοίτα με λίγο, υπάρχει περίπτωση να πάω στο DWTS; Κάνε μου ένα “διάβασμα” μόνο σου. Στο MasterChef θα πήγαινα, μου αρέσει πάρα πολύ», είπε από την πλευρά της η Ελίνα Παπίλα.