Γιώργος Καρτελιάς: «Θεώρησαν ότι γίναμε μαλλιά κουβάρια με την Ελίνα Παπίλα»

Γιώργος Καρτελιάς

"Δεν ξέρω τι ακριβώς είδαν από το κανάλι και μας σταμάτησαν", αναφέρει ο Γιώργος Καρτελιάς.

Ο Γιώργος Καρτελιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με το Breakfast@Star. «Νομίζω ήταν όλα θέμα χρόνου και timing. Νομίζω για να βγάλουμε αυτό που θέλαμε ή αυτό που είδαν, ήθελε περισσότερο χρόνο. Στο ραδιόφωνο είσαι λίγο πιο χύμα. Στην τηλεόραση είναι πιο περιποιημένα και γυαλιστερά τα πράγματα. Έπρεπε να χτίσεις σιγά σιγά πώς θα προσαρμόσεις το καινούριο υλικό στον εαυτό σου. Έδινα χρόνο λέω θα χτιστούμε σιγά σιγά», είπε ο παρουσιαστής.

«Θέλαμε πιο πολύ χρόνο για να βγάλουμε τη χημεία με την Ελίνα. Τώρα, το κανάλι κάτι έβλεπε και μας σταμάτησε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είδαν και μας πήραν και τι ακριβώς είδαν και μας σταμάτησαν. Αν συνεχίζαμε δεύτερη χρονιά θα ήταν τελείως διαφορετικό», τόνισε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Για τη σχέση του με την Ελίνα Παπίλα και όσα έχουν ακουστεί, ο Γιώργος Καρτελιάς ανέφερε: «Στην αρχή πηγαίναμε με ένα αυτοκίνητο για να μοιραστούμε και τα έξοδα. Κάποια στιγμή, επειδή είχαμε υποχρεώσεις, ραντεβού, δεν μπορούσαμε να πηγαίνουμε μαζί, οπότε σταματήσαμε να πηγαίνουμε μαζί. Εκεί θεώρησαν ότι γίναμε μαλλιά κουβάρια. Η σχέση μας δεν κλονίστηκε καθόλου, όπως ήμασταν πριν πάμε έτσι είμαστε και τώρα. Βλεπόμαστε όποτε μπορέσουμε. Στο τηλέφωνο μιλάμε, όχι κάθε μέρα αλλά μιλάμε».