Γιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα: Τίτλοι τέλους για το Breakfast@star

Γιώργος Καρτελιάς

Όλα όσα είπαν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα στην τελευταία τους εκπομπή.

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα, οριστικά, για το Breakfast@star, καθώς η πρωινή εκπομπή του Star δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα έκαναν τον απολογισμό τους και αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Όλο το ταξίδι ξεκίνησε κάπως περίεργα για εμάς, με ένα τηλεφώνημα στο ραδιόφωνο. Ήρθαμε, το κάναμε, αξιοπρεπέστατα φτάσαμε μέχρι την τελευταία εκπομπή. Γνωρίσαμε ανθρώπους που θα τους κάνουμε φίλους στην πορεία. Δεν μπορώ τίποτα αρνητικό για κανέναν, ένιωσα τόση αγάπη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας άνοιξε μια πόρτα που ίσως δεν την είχαμε φανταστεί και θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχιστεί. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε μαζί με την Ελίνα και θα ήθελα να συνεχιστεί μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας και στην Ελίνα που αυτό το ταξίδι ολοκληρώνεται μαζί της», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

Η Ελίνα Παπίλα είπε από την πλευρά της: «Είναι πάρα πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Ευχαριστώ τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήρθα πέρυσι και ήταν όλα μια λευκή κόλλα χαρτί και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ πλούσια. Ήταν έντονες οι στιγμές, υπήρξαν δύσκολες στιγμές, χαρούμενες στιγμές. Τώρα αισθάνομαι μόνο χαρά, δεν θυμάμαι τίποτα παιδιά. Τα καταφέραμε και πάρα πολύ καλά. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, τηρήσαμε το λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία και τα καταφέραμε. Και αυτό εγώ θα το έχω παράσημο στη ζωή μου γενικά».

«Καλό καλοκαίρι, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», είπαν στο κλείσιμο Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.