Γιώργος Καρτελιάς: «Δυο μέρες πριν την πρόταση του Star είχα ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη»

Γιώργος Καρτελιάς

"Απ' ό,τι κατάλαβα τους έκανα, γιατί μου έλεγε η Ελένη "σε θέλω εσένα, σε θέλω". Μου 'χει μείνει αυτό" αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρτελιάς.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε ο Γιώργος Καρτελιάς. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την εμπειρία του από την τηλεόραση στο πρωινό του Star, τις προτάσεις που του έγιναν αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με το τηλεοπτικό του «ταίρι», Ελίνα Παπίλα.

«Μου λείπει η τηλεόραση, είναι πολύ γλυκιά, είναι ωραία. Γενικά σκέφτομαι να επιστρέψω» παραδέχεται ο Γιώργος Καρτελιάς, ενώ για την παρουσίαση του «Breakfast@Star» σχολιάζει: «Άλλο πήραν, άλλο είδαν, άλλο έγινε. Πήραν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με πλάκα, υπήρχαν οι στιγμές που σου θύμιζε λίγο ραδιόφωνο αλλά ίσως ο χρόνος μας έδινε το πράσινο φως».

«Τι είμαστε; Προϊόντα. Το προϊόν δεν βγήκε όπως το ήθελε το κανάλι… σεβαστό και δεκτό και σωστό απ’ τη μεριά μου να σταματήσει. Έριξα δίκιο στο κανάλι που το σταμάτησε, εγώ ίσως και να το έκοβα νωρίτερα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Πού θεωρεί ότι έκανε λάθος ο ίδιος; Ο Γιώργος Καρτελιάς απαντά: «Ήμουν πολύ καλός και δεκτικός σε μερικά πράγματα. Σε κάποιους ανθρώπους πρέπει να βγάλεις το τουπέ και να τους δείξεις γιατί είσαι εκεί που είσαι» και ξεκαθαρίζει ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις με την Ελίνα Παπίλα.

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης ο παρουσιαστής αποκαλύπτει τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε ο ίδιος αλλά και ως δίδυμο με την Ελίνα Παπίλα. «Είχε γίνει μια πρόταση πριν βγει η εκπομπή της Μαλέσκου στον αέρα να πάω εγώ με την Ελίνα. Δεν μας άρεσε, δεν βγήκε όπως θα θέλαμε. Ίσως μετά μίλησαν απευθείας με την Ελίνα» αναφέρει.

«Εγώ είχα άλλη πρόταση. Δύο μέρες πριν την πρόταση του Star, είχα ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της. Δεν ευδοκίμησε, γιατί έσκασε η πρόταση του Star κι εκεί πάγωσαν όλα, γιατί ήταν τόσο τιμητική και για το ραδιόφωνο και για εμένα και για την Ελίνα να πάρεις την εκπομπή σου και να την πας στην τηλεόραση. Απ’ ό,τι κατάλαβα τους έκανα, γιατί μου έλεγε η Ελένη «σε θέλω εσένα, σε θέλω». Μου ‘χει μείνει αυτό» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρτελιάς.