Γιώργος Καρτελιάς: «Αν ένα από τα δύο το βαρεθείς, δεν βγαίνει»

Γιώργος Καρτελιάς

Ο Γιώργος Καρτελιάς για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τη συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρτελιάς. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με τον Κώστα Μαρτάκη, την αγάπη του για το ραδιόφωνο αλλά και την ιστορία του πατέρα του, που ξεκίνησε να ασχολείται με το Μέσο από την εφηβεία του.

«Ο πατέρας μου είχε ραδιόφωνο Αθήνα και διοργανώναμε χοροεσπερίδες. Ο πατέρας μου είχε ραδιόφωνο από 17 χρονών. Γεννήθηκα μέσα στο ραδιόφωνο, μπουσούλαγα με τον αδερφό μου πάνω σε βινύλια. Μας πέρασε το μικρόβιο από πολύ μωρά», ανέφερε ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου σε ντίσκο πάρτι που διοργάνωνε μέσω της πειρατικής του εκπομπής στο ραδιόφωνο. Ήρθε πρώτος ο αδερφός μου και μέσα σε 11 μήνες εγώ», πρόσθεσε.

«Τώρα κάνουμε το πρωινό με τον Κώστα Μαρτάκη, 7-11 το πρωί. Φύγαμε από το απόγευμα, ήταν επιλογή μας γιατί είμαστε πρωινοί τύποι», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Καρτελιάς για τη ραδιοφωνική του εκπομπή στη Χαλκίδα.

Καριέρα στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο; Τι θα επέλεγε ο ίδιος;

«Μπορώ να έχω έναν πολύ ωραίο συνδυασμό; Όπως το έκανα πέρσι, δείχνει ότι είναι συμβατό να γίνει. Αρκεί να έχεις αντοχές να το κάνεις. Όταν γουστάρεις κάτι και το κάνεις καλά, θα σου βγει. Αν ένα από τα δύο το βαρεθείς, δεν βγαίνει», απαντά ο Γιώργος Καρτελιάς.