Γιώργος Καράμπελας: «Τελειώνει ένα τηλεοπτικό ντεμπούτο με το Cash or Trash»

Γιώργος Καράμπελας

"Έπεται και συνέχεια θεωρώ, πιστεύω και ελπίζω..."

Για την απόφαση να μην συνεχίσει στο Cash or Trash μίλησε ο Γιώργος Καράμπελας, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μάλιστα, ο εκτιμητής του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή ενώ δήλωσε διαθέσιμος για μια συνέχεια στην τηλεόραση.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καράμπελας δήλωσε πως «​η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας βαθιά δημιουργικός άνθρωπος και αυτό το οποίο ενδιαφέρει εμένα είναι η δημιουργική εξέλιξη και η πρόκληση. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, για μένα, ένας υπέροχος κύκλος τελειώνει, ένα ντεμπούτο τηλεοπτικό τελειώνει και… έπεται συνέχεια θεωρώ, πιστεύω, ελπίζω και θα το χαρώ πάρα πολύ γιατί μου αρέσει η τηλεόραση».

«Εννοείται πως θα με ενδιέφεραν εκπομπές που σχετίζονται με το styling. Δεν θέλω να αναφερθούμε με τώρα στα συγκεκριμένα φορμάτ ή σε παλαιότερα. Μπορεί να υπάρχουν μελλούμενα και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα φορμάτ ή να υπάρχει ένα ξένο».

«Με όλο αυτό το χαριτωμένο viral που είχε γίνει, ότι είμαστε σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με τη σύζυγο μου και ο καθένας έχει τον δικό του χώρο θα πω ένα αστείο και ένα σοβαρό. Το αστείο είναι ότι πραγματικά έρχονταν και μου έλεγαν «μπράβο μεγάλε» στο δρόμο κυρίως άνδρες και αυτό κάτι πρέπει να πει για την ελληνική κοινωνία. Για μένα όμως, με το που βρεθήκαμε με την σύζυγο μου, ισχύει το εξής. «Βεβαίως και θα μείνουμε σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια» είπαμε ή «βεβαίως και μπορώ να πάω ένα ταξίδι μόνη μου». «Το βράδυ θα βγω με μια φίλη μου», εννοείται» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράμπελας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.