Γιώργος Καράμπελας: Ποιος είναι ο κοσμοπολίτης buyer του «Cash or trash»

Γιώργος Καράμπελας

"Η αισθητική είναι ο Θεός μου" παραδέχεται ο Γιώργος Καράμπελας.

Πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο κάνει το «Cash or Trash» στο πρόγραμμα του STAR και ο Γιώργος Καράμπελας θα βρεθεί στον ρόλο του buyer. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, ο κοσμοπολίτης buyer του νέου τηλεπαιχνιδιού αναφέρθηκε στο βιογραφικό του καθώς και τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράμπελας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησα να γράφω ως freelancer δημοσιογράφος και συνεργάστηκα με όλους τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους της εποχής. Το 1998 μεταπήδησα στη διαφήμιση και κάπου το 2008 είχα αρχίσει να κάνω δημιουργικές ιδέες που μπορεί να έχουν εφαρμογή σε όλο το φάσμα της σύγχρονης δημιουργίας και του lifestyle».

«Στο Λονδίνο της Αγγλίας είχα αγοράσει ένα ζευγάρι χρυσά στρογγυλά γυαλάκια, των αρχών του προηγούμενου αιώνα, σαν αυτά που φορούσε ο τελευταίος αυτοκράτορας στην ταινία και ο Κωνσταντίνος Καβάφης. Είναι κλασικά γυαλάκια τα οποία μετέτρεψα με τζάμι και αποκαλύπτω ότι σε ένα από τα επεισόδια του Cash or Trash θα τα φοράω. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο φορμάτ είναι μια εκπομπή που έχει να κάνει με τους τρεις βασικούς πυλώνες που με ενδιαφέρουν».

«Πρώτον, έχει να κάνει με την αισθητική που είναι ο Θεός μου. Ο δεύτερος βασικός λόγος που είπα το ναι είναι ότι εξιστορώ ιστορίες και ένα πολύ βασικό κομμάτι αυτής της εκπομπής είναι οι ανθρώπινες ιστορίες. Ο τρίτος βασικός λόγος είναι, όπως λένε και οι Άγγλοι, ότι το άχρηστο πράγμα κάποιου μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιον άλλον» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράμπελας για το νέο «Cash or Trash» στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.