Γιώργος Καράμπελας: «Δεν νταραβεριζόμαστε καθόλου με την Δέσποινα Μοιραράκη»

"Έχω να πω πως έκανα ψυχοθεραπεία μόνος μου" ομολογεί ο Γιώργος Καράμπελας"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράμπελας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο συλλέκτης του Cash or Trash μίλησε για τη συνεργασία με την Δέσποινα Μοιραράκη στο επιτυχημένο παιχνίδι του STAR και τα μονοπάτια της ψυχοθεραπείας στα οποία και βάδισε μόνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράμπελας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν πράγματα που έχουν δύο ευρώ αλλά υπάρχουν και πράγματα που αξίζουν 1000 ευρώ στην γκαρνταρόμπα μου. Άλλα είναι παλιά και άλλα καινούργια. Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μου γίνεται αφορά στο θέμα της ευγένειας και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

«Για εμάς τους αγοραστές είναι διαφορετικές οι ώρες των γυρισμάτων οπότε με τα παιδιά, την Δέσποινα και τον Θάνο, δεν νταραβεριζόμαστε καθόλου και αυτό είναι πάρα πολύ σωστό διότι θα μπορούσε κάτι νμα ξεφύγει ανθρώπινα».

«Αν είχε έρθει η τηλεόραση πιο πριν δεν θα ήταν τόσο καλά τα πράγματα. Ήμουν σε μια άλλη φάση, είχα δικά μου θέματα τα οποία δούλευα και έκανα εργασία με τον εαυτό μου. Έχω να πω πως έκανα ψυχοθεραπεία μόνος μου. Ενώ το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές και είχα φτάσει πάρα πολύ κοντά στο να πάω σε έναν επαγγελματία. Για μια ολόκληρη δεκαετία, γύρω στα 35, άρχισα να κάνω αυτή τη διαδικασία γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι εγώ και είχε να κάνει με μια κακώς νοούμενη έλλειψη αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράμπελας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.