Γιώργος Καραμίχος: «Θα ήθελα να παντρευτώ αλλά δεν γίνεται»

Γιώργος Καραμίχος

"Πέρασαν από τον δρόμο μου και τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και το τσιγάρο. Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η μοίρα σου".

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (17/4) ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά στου στην Αθηναΐδα Νέγκα, μιλώντας για τον εθισμό στον οποίο μπλέκονται πολλοί άνθρωποι, τη δική του εμπειρία από όλα αυτά, καθώς και για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

«Αν και δούλευα σε μπαρ, είχα δικό μου μπαρ στα 19, δεν κόλλησα με ναρκωτικά, αλκοόλ. Πέρασαν από τον δρόμο μου κι εγώ από τον δικό τους… έχω δοκιμάσει. Δυο-τρεις φορές το πολύ για κάθε πράγμα. Με το κάπνισμα είχα κολλήσει αλλά δεν το ‘χω μέσα μου αυτό το κομμάτι του εθισμού», δηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος.

«Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η μοίρα σου, οπότε καλό θα είναι να μην αποκλείουμε και ποτέ να μη λέμε ποτέ», τονίζει ο ηθοποιός στην κάμερα του Action24.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τον συνδυασμό του εθισμού με τη ναρκισσιστική λογική, εκεί την πατάς και είναι δύσκολο μετά να βγεις. Όλα τα είδη εθισμού είναι ένας τρόπος φυγής, κάποιον δαίμονα προσπαθείς να κατευνάσεις. Όλοι μας έχουμε περάσει από σκοτεινές καταστάσεις», επισημαίνει ο Γιώργος Καραμίχος για τον εθισμό στις ουσίες και το αλκοόλ.

«Έκανα το πρώτο μου παιδί στα 24. Θα ήθελα να παντρευτώ με την ευρεία έννοια. Γενικά θα το ήθελα και με παπά και με κουμπάρο αλλά δεν γίνεται… μόνος μου;», απαντά σε σχετική ερώτηση της Αθηναΐδας Νέγκα ο Γιώργος Καραμίχος.