Γιώργος Καραμίχος σε Μπάρκα: «Εδώ τα πράγματα είναι όμορφα φαινομενικά, αλλά δεν τολμάς να μπήξεις το δάχτυλο βαθιά στην πληγή»

Γιώργος Καραμίχος

«Υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν το αντίθετο, κατευθύνουν τους ανθρώπους σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι θυμού και φόβου», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εκπομπές που οδηγούν τους ανθρώπους σε σκοτεινά κομμάτια θυμού κι έδωσε το δικό του μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα.

«Υπάρχουν εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγο καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν ανοίξουν την τηλεόραση… Και υπάρχουν και εκπομπές που κάνουν το αντίθετο, κατευθύνουν τους ανθρώπους σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι θυμού και φόβου.

Εδώ τα πράγματα είναι όμορφα φαινομενικά, αλλά Δανάη μου δεν τολμάς να μπήξεις το δάχτυλο βαθιά στην πληγή και να πεις “εδώ πονάει”», είπε ο Γιώργος Καραμίχος στη Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Ναι, γιατί κι εγώ επιλέγω τις δικές μου πληγές να τις μοιράζομαι με όσους αισθάνομαι άνετα και όσους αφορά, από το να φέρω άλλους σε αμήχανη θέση και να με δω σε τίτλους για τον θυμό μου ή την αγανάκτησή μου. Ακολουθώ τη συμβουλή σου».