Γιώργος Καραμίχος: «Ήμουν ολόγυμνος, η Τζέσυ Παπουτσή έβλεπε μπροστά, η Νατάσα Μανίσαλη μου είπε μπράβο αγόρι μου»

Γιώργος Καραμίχος

"Ντράπηκα πάρα πολύ και μετά μου λέει, είμαι πολύ περήφανη. Της λέω δεν ντρέπεσαι".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Γιώργος Καραμίχος και ο Φώτης Σεργουλόπουλος θυμήθηκε κάτι από μια παλαιότερη θεατρική παράσταση…

«Μου είχε πει η Τζέσυ Παπουτσή τότε στην παράσταση που παίζατε μαζί κι εσύ εμφανιζόσουν ολόγυμνος, ότι δεν ήθελε να σε φέρει σε δύσκολη θέση και δεν σε κοιτούσε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καραμίχος περιέγραψε την ξεκαρδιστική ιστορία.

«Ντρεπόταν, ποτέ δεν είχε κοιτάξει κάτω. Ήμουν ακριβώς μπροστά της… Και της λέω δε γίνεται, πρέπει να μου δοθείς. Φορούσα ένα φόρεμα ως Τρώας, άνοιγα το φόρεμα και της έλεγα πάρε με τώρα. Μέσα από το φόρεμα δεν είχε εσώρουχο, γιατί το κοινό έβλεπε την πλάτη μου. Ήμουν γυμνός, το κοινό έβλεπε την πλάτη μου και η Τζέσυ Παπουτσή μπροστά. Δεν κοίταξε ποτέ κάτω.

Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν στην κουίντα και μετά την πρεμιέρα με κοιτάζει και μου λέει μπράβο αγόρι μου. Άσε, της λέω, είχα πολύ άγχος, μπέρδεψα και δύο ατάκες. Μου λέει δεν μιλάω γι’ αυτό. Ντράπηκα πάρα πολύ και μετά μου λέει, είμαι πολύ περήφανη μαμά. Της λέω δεν ντρέπεσαι», είπε γελώντας ο Γιώργος Καραμίχος.