Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα ακούσει για βιασμούς, θα είχα επέμβει»

Γιώργος Καραμίχος

"Έχω πει όχι σε κακοποιητικούς ανθρώπους γιατί άκουγα ότι δεν είναι καλή η συμπεριφορά τους" δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Όταν είσαι σε μια συνθήκη που συμπεριφέρονται κακοποιητικά, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Θεωρείς ότι μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις αλλά υπάρχει σίγουρα άλλος τρόπος κι αλλάζει. Πολλές φορές κι εγώ είχα απότομο τρόπο και δεν αντιδρούσα σωστά αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο να νιώσουν τόσο άσχημα οι μαθητές μου. Η πίεση είναι πολλή κι αν δεν υπάρχει σωστή παραγωγή από πίσω… Δεν πρέπει να συγχωρεθεί, αν είναι μεγάλο ταλέντο… Δεν είσαι υπεύθυνος να συνθλίψεις κάποιον για ένα αποτέλεσμα» δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Η πράξη ενός κακοποιητικού ανθρώπου πρέπει να τιμωρηθεί. Φτάνεις σε ένα σημείο που δεν θέλεις να δουλεύεις. Έχω πει όχι σε κακοποιητικούς ανθρώπους γιατί άκουγα ότι δεν είναι καλή η συμπεριφορά τους. Δεν είχα ακούσει για βιασμούς και τέτοια αλλιώς θα είχα επέμβει. Έλεγα όχι σε ανθρώπους που έβλεπα ότι δεν είναι ειλικρινείς, όσο κι αν μου άρεσε η δουλειά. Επί σκηνής δεν κάνεις ψυχοθεραπεία εσύ αλλά θεραπεύεις το κοινό» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.