Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο του STAR στον δημοσιογράφο

Γιώργος Καραϊβάζ

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε το STAR.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, 9 Απριλίου βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον χώρο της δημοσιογραφίας. Το STAR, όπου και εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως αστυνομικός συντάκτης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του STAR για τον Γιώργο Καραϊβάζ:

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος. Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».