Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονισμένοι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός

Ναταλία Γερμανού

"Εγώ ήμουν με τον Γιώργο μαζί στον ΑΝΤ1, τα γραφεία μας ήταν απέναντι. Σοκαρίστηκα...", είπε ο Κώστας Τσουρός.

Συγκλονισμένοι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός στο Καλύτερα Δε Γίνεται του Σαββάτου. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν φίλος, συνεργάτης, ο άνθρωπος που έβλεπαν σχεδόν καθημερινά στο κανάλι. Η έναρξη της εκπομπής έγινε σε βαρύ κλίμα.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε στο δικό σας σπίτι χαμόγελα και αισιοδοξία. Δεν μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενός ανθρώπου που ήταν από τους σημαντικότερους αστυνομικούς συντάκτες και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Για εμάς ο Γιώργος ήταν ο άνθρωπος που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Ο Κώστας Τσουρός, είπε από την πλευρά του: «Εγώ ήμουν με τον Γιώργο μαζί στον ΑΝΤ1, τα γραφεία μας ήταν απέναντι. Σοκαρίστικα… Ήταν πάντα το πειραχτήρι μας, αντιμετώπιζε τα πάντα με χιούμορ… αντηχούν στα αφτιά μας τα γέλια που κάναμε με τον Γιώργο Καραϊβάζ».