Γιώργος Καραϊβαζ: Συγκλονισμένη η Κατερίνα Σουλιώτη εξομολογείται πως «δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω»

Γιώργος Καραϊβάζ

«Το θεωρώ ανήθικο και άδοξο να έχει ο Γιώργος Καραϊβάζ αυτό το τέλος».

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στον Άλιμο και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλο σοκ στο δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνάδελφοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό αυτό γεγονός, με την Κατερίνα Σουλιώτη να μιλάει στην εκπομπή Ευτυχείτε, τονίζοντας πόσο ανήθικο και άδοξο ήταν το τέλος του.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ από τον Γιώργο τα πειράγματα που κάναμε εντός και εκτός πλατό. Τις συμβουλές που μου έδινε στην προσωπική μου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική μου ζωή. Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας μεγάλος δημοσιογράφος με πολύ μεγάλη πένα, με ήθος, αξιοπρέπεια, αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τη γυναίκα του και το παιδί του. Μπορούσε να μιλάει ώρες για τη Στάθα και τον Δημήτρη. Δεν προλάβαμε να τον χαιρετήσουμε, δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω, δεν πρόλαβα να του πω ότι τον ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Κατερίνα Σουλιώτη.

Η Κατερίνα Σουλιώτη πρόσθεσε επίσης: «Καταλαβαίνετε ρεπορταζιακά πώς είναι ένας άνθρωπος να τελειώνει από την εκπομπή, να χαιρετάει τη Ζήνα για καλό σαββατοκύριακο και την ίδια ώρα να πηγαίνει στο σπίτι του, να ανοίγει το αυτοκίνητό του και να πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ ανήθικο και άδοξο να έχει αυτό το τέλος αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο συνάδελφος, αυτός ο καλός φίλος».