Γιώργος Καραϊβάζ: Άναυδη η Αντελίνα Βαρθακούρη με την απώλειά του

Αντελίνα Βαρθακούρη

"Ένας άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και νέος άνθρωπος και ταράζεσαι βλέποντας μια αγριότητα που δεν έχεις συνηθίσει σε αυτήν την χώρα" ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η είδηση ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και φυσικά οι εκπομπές αναφέρθηκαν στο θέμα. Η Αντελίνα Βαρθκούρη μίλησε από το Σου Κου Family για το δυσάρεστο γεγονός και δεν έκρυψε την θλίψη της.

«Περάσαμε μία εβδομάδα με πάρα πολλά δυσάρεστα περιστατικά που μας άφησαν σοκαρισμένους και βαθιά λυπημένους. Το μυαλό μας είναι εκεί στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κουράγιο, αγκαλιά κι ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Εμένα αυτό το κομμάτι με τάραξε με τον Γιώργο Καραϊβάζ, που τόσο ψυχρά κι άδικα… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Εξαιρετικός άνθρωπος, φίλος κι επαγγελματίας. Εύχομαι να αποδοθεί γρήγορα δικαιοσύνη και να υπάρξει γρήγορη εξιχνίαση. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Ένας άνθρωπος, πατέρας, σύζυγος και νέος άνθρωπος και ταράζεσαι βλέποντας μια αγριότητα που δεν έχεις συνηθίσει σε αυτήν την χώρα. Ως σύζυγος και μητέρα στέκομαι δίπλα στην σύζυγό του.»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έδωσε δικαιώματα και δεν έχει ακουστεί τίποτα. Εξαιρετικός επαγγελματίας.»