Γιώργος Καπουτζίδης: «Κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι…»

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από το Φώτη και τη Μαρία για το κείμενο του Κωστόπουλου, στο οποίο ο παρουσιαστής αναφέρεται και στον Γιώργο Καπουτζίδη....

Στο κείμενο του «’Ετσι έζησα το Πρωινό mou» o Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά «Δύο με χάλασαν. Ένας ο Καπουτζίδης, (άλλη φορά θα εξηγήσω το γιατί) και μια που λυπάμαι να πω το όνομα της, τέλος πάντων, πρωτοεμφανιζόμενη στα τριάντα της ως character στην τηλεόραση.»

Ο ηθοποιός ενόψει των παραστάσεων του μιούζικαλ «Priscilla που ξεκινούν πάλι μετά την επιτυχία που είχαν, μίλησε στο ΦΜ Live για αυτή τη δήλωση του παρουσιαστή, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια:

«Είχαμε μία διαφωνία, δεν ήξερα όμως ότι χαλάστηκε τόσο πολύ. Ωστόσο, εγώ πέρασα πολύ ωραία και τις δύο φορές που πήγα. Τη δεύτερη χαλάστηκε κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι και με ρώτησε γιατί χαλάστηκα και διάφορα τέτοια. Εγώ πολύ ωραία πέρασα και παρά τη διαφωνία μας συμπαθέστατοι και πολύ καλοί οικοδεσπότες κι αν είχαμε και μια διαφωνία στην τηλεόραση νομίζω ότι την εκφράσαμε και οι δύο με πολύ ειλικρινή και ήπιο τρόπο. Εγώ δε χαλάστηκα από αυτό καθόλου.»

Δείτε εδώ τι απάντησε καθώς και ποιος ήταν ο πρώτος του έρωτας που έληξε… άδοξα:

//www.youtube.com/embed/y-SYpNIySis