Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση: «Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις, δεν το πιστεύεις»

Γιώργος Καπουτζίδης

"Θυμάμαι τη στιγμή που το άκουσα, ναι" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ, το απόγευμα της Κυριακής, στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην πρόσφατη απώλεια του συνεργάτη και καλού του φίλου, Πάνου Νάτση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η απώλεια ήρθε πριν από την προβολή της σειράς. Νιώθω ότι ακόμα το διαχειριζόμαστε όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε πολύ και συνδεθήκαμε μαζί του, τα παιδιά εδώ στο θέατρο. Ακόμα το διαχειριζόμαστε, ακόμα μιλάμε για αυτόν. Μιλάμε και λέμε ωραίες ιστορίες , τον βάζουμε στις αστείες ιστορίες μας και σκεφτόμαστε πως αν ο Πάνος ήταν εδώ θα έκανε αυτό. Δεν έχεις τι να πεις. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τι νιώθεις. Δεν το πιστεύεις καλά καλά. Δεν το θεωρείς οριστικό και δεν ξέρω γιατί. Περίεργα είναι όλα αυτά».

«Θυμάμαι τη στιγμή που το άκουσα, ναι. Δεν θέλω να… Άστο… Δεν… Περισσότερο θέλω να μιλήσω για τον ίδιο παρά για το πως αισθάνθηκα και αυτό το οποίο θέλω να πω, όπως και όλοι όσοι τον γνώρισαν, είναι πως ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος. Ένας πολύ αστείος, πολύ ωραιος, πολύ ξύπνιος, πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που ήξερε να ζει, ήξερε να αφήνει τις στεναχώριες πίσω ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μας έδινε γιατί δεν ξέρω αν ήταν και πολύ αλήθεια αυτό ή αν τον μαύρισαν λίγο τα άγχη και οι στεναχώριες που δεν ήθελε να τα φορτώσει σε άλλους και τα αντιμετώπισε μόνος του». «Ήταν σαν να είχε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μην εκμυστηρεύεται τις δικές του στεναχώριες αλλά σαν να είχε έρθει για να γιατρέψει τις δικές μας. Πάντοτε μας έλεγε, «έλα ρε, ξεκόλλα» και πολλές φορές λέμε πως ο Νάτσης θα έλεγε τώρα, ας πούμε, ξεκόλλα. Είναι ένας σπάνιος άνθρωπος και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πηγή έμπνευσης για εμάς που τον γνωρίσαμε. Για αυτό και τον αναφέρουμε ακόμα στις συζητήσεις μας».

«Ο Πάνος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έδωσε οντισιόν για την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι». Η οντισιόν ήταν την Τετάρτη και αυτός, μαζί με ένα άλλο παιδί, είχε ζητήσει να έρθει την Δευτέρα επειδή δεν μπορούσε την Τετάρτη. Ήρθε λοιπόν την Δευτέρα και κατέβηκα από την Αγία Παρασκευή για να δω αυτόν που δεν μπορούσε να έρθει την Τετάρτη. Τους είχαμε ζητήσει έναν κωμικό μονόλογο, ανεβαίνει πρώτος και μου λέει πως «δεν ετοίμασα κάτι γιατί είχα μια περιπέτεια με ένα δικαστήριο και κάτι χαρτιά». Τέλοσπαντων ήταν πάνω στη σκηνή και μου εξήγησε πως από ένα λάθος βρέθηκε με κάτι χαρτιά μπλεγμένα και όση ώρα τον έβλεπα από την μία σκεφτόμουν γιατί έλεγε αυτό και από την άλλη πόσο ωραίος είναι αυτός ο τύπος που έχει αυτό το θράσος, την αυτοπεποίθηση και το χιούμορ να διηγείται αυτή την ιστορία. Πέρασε στη δεύτερη φάση μόνο από αυτή την ιστορία και ήταν πραγματικά εξαιρετικός, ο καλύτερος για τον ρόλο που διάβασε και με κλειστά μάτια είπα πως έπρεπε να πάρει τον ρόλο» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στο talk show της Κυπριακής τηλεόρασης.