Γιώργος Καπουτζίδης για Νίκο Μουτσινά – «Μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου πριν από χρόνια»

Γιώργος Καπουτζίδης

"Δεν μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος απολύτως τίποτα" ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το αν υπάρχει κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Δεν έχω προσωπικό με κανέναν γιατί μιλάμε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος απολύτως τίποτα. Θα ήταν ψέμα μου να πω ότι μου έχει κάνει κάποιο κακό. Μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου πριν από χρόνια σε κάτι, άντε να το πω και τα βρήκανε οι δυο τους κι είναι μια χαρά κι αγαπημένοι. Το θέμα είναι κάτι σημαντικότερο και πιο μεγάλο με το πιστεύω και την ιδεολογία, που μπορεί να έχω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν είδα τις αντιδράσεις αυτού που είπα. Είδα όμως τις δηλώσεις της κυρίας αυτής και χάρηκα, γιατί η κυρία Μανασίδου είπε πως ένιωσε θιγμένη και προσβεβλημένη. Ήταν πολύ άγριο όλο αυτό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό. Δεν θα την ξανακοροϊδέψει κάποιος. Είμαι σε μία εποχή που έχω την ελευθερία της γνώμης μου, την κατέκτησα, πήρα τα ρίσκα μου, έδωσα μία μάχη να λέω την άποψή μου, ή μάλλον αυτά που πιστεύω» κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.