Γιώργος Καμπουρίδης: Συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την περιπέτεια του φίλου του

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Δεν γίνεται όλα τα χρυσά παιδιά να γίνονται καυσόξυλα για τον χειμώνα και οι τοξικοί με διαφθορές να βασιλεύουν" σχολιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μίλησε ο Γιώργος Καμπουρίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για την περιπέτεια που περνά τόσο με το σπίτι του, που κινδυνεύει με πλειστηριασμό, όσο και με την υγεία του.

«Είχα πάρει ένα δάνειο 25.000 δραχμές πριν 20 χρόνια. Έδωσα τα μισά και μετά λόγω κρίσης στη δουλειά μας ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Οι 12.500 έγιναν 28.000. Αυτή τη στιγμή είμαι σε απόγνωση» δηλώνει ο Γιώργος Καμπουρίδης.

«Χθες το βράδυ ανεστάλη για μία εβδομάδα ο πλειστηριασμός που ήταν να γίνει στις 8 Φλεβάρη. Αυτή τη βδομάδα θα ξέρουμε τι λεφτά ζητάνε για να γίνει η ρύθμιση. Μέχρι στιγμής έχω μαζέψει 3.000 και 2.000 θα μου δώσει ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης, ο κύριος Χατζηδάκης. Κάνω προσπάθειες και περιμένω από τον κόσμο» αναφέρει ο τραγουδιστής για το χρέος που τον επιβαρύνει.

«Πολλοί καλλιτέχνες, όπως κι εγώ, δε δουλεύαμε αυτή τη δεκαετία με την κρίση. Με μία σύνταξη των 690 ευρώ ίσα βάρκα ίσα γυαλό» τονίζει ο Γιώργος Καμπουρίδης.

«Θα ‘θελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοηθάει έστω και με το υστέρημά του. Ευχαριστώ και τον φίλο μου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που όταν μεσουρανούσα, έπαιζε τα τραγούδια μου συνέχεια. Με αυτό ξεκινούσε την εκπομπή και με αυτό την έκλεινε» επισήμανε ο τραγουδιστής, με τον παρουσιαστή να παρακολουθεί συγκινημένος τη συνέντευξη.

«Είναι κοντά μου η Σοφία Βόσσου, Ελένη Ροδά και ο Δημήτρης Θεοφίλου. Δεν το περίμενα αυτό που μου συνέβη. Αν είχαμε δουλειά, θα ήμουν πολύ καλά. Είμαι διαβητικός πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή το ζάχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν το ασανσέρ. Δεν έχω όρεξη με τίποτα, δεν κοιμάμαι. Είμαι σαλταρισμένος» περιγράφει ο Γιώργος Καμπουρίδης και σοκάρει.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε σε έντονο τόνο: «Όταν γνώρισα εγώ τον Γιώργο, ήταν ένα χρυσό παιδί. Δεν γίνεται όλα τα χρυσά παιδιά να γίνονται καυσόξυλα για τον χειμώνα και όλοι οι τοξικοί με διαφθορές να βασιλεύουν».