Γιώργος Κακοσαίος: «Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα όταν της το είπα»

Γιώργος Κακοσαίος

"Μαζευτήκαμε στην τραπεζαρία του σπιτιού και τους λέω: Αυτό ήταν, θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με τη μουσική", εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο κούκλος γιος του Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος στα 20 του χρόνια κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της δισκογραφίας. Το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο Πρωινό για να τραγουδήσει live το τραγούδι του που έχει κυκλοφορήσει για τα Χριστούγεννα. Πριν από αυτό, όμως, συνομίλησε με την Φαίη Σκορδά για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική, αλλά κυρίως, για το πώς ανακοίνωσε την απόφασή του στους γονείς του.

«Είχα δεύτερες σκέψεις στο να τους πω ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι, γιατί έκανα πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο μέχρι τα 18. Σταμάτησα γιατί με κέρδισε η μουσική. Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα όταν της το είπα, γιατί παντού ήμασταν μαζί, σε κάθε προπόνηση.

Το είπα και στους δύο μαζί. Μαζευτήκαμε στην τραπεζαρία του σπιτιού και τους λέω: Αυτό ήταν, θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με τη μουσική», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος.