Γιώργος Καφετζόπουλος: «Όταν ήμουν ανήλικος με είχαν συλλάβει, μετά αθωώθηκα»

Γιώργος Καφετζόπουλος

«Δε θα είχαν βγει τα στοιχεία μου στη φόρα αλλά έγινε λόγω του πατέρα μου», λέει ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αντωνία Δούδαλη έδωσε ο Γιώργος Καφετζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα του, Αντώνη Καφετζόπουλο, τις «σκανταλιές» που έκανε όταν ήταν μικρός, αλλά και τη σύλληψή του.

«Η υποκριτική μου άρεσε λόγω του πατέρα μου. Παλιά που με ρωτούσαν δεν το παραδεχόμουν, και δεν έλεγα και ότι είμαι γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου. Τη δουλειά του πατέρα μου την είχα σαν πλάκα. Με τον πατέρα μου πάνω στη σκηνή μου έφυγε το άγχος, με βοήθησε, αισθάνομαι κάτι αστείο. Ξενίζει το χαλαρό μου στυλ, ίσως κάποιος να ήθελε να δείχνω ότι είναι τέλεια μαζί του», είπε αρχικά ο Γιώργος Καφετζόπουλος.

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είχαν χωρίσει οι γονείς μου στα 5 μου, αλλά είχαν καλή σχέση και σέβεται ο ένας τον άλλο, έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Στην εφηβεία ήμουν πολύ ζωηρός, που έφτανα στο όριο, αλλά όχι αληταράς. Μικρός πετούσα από το μπαλκόνι πράγματα σε ανθρώπους, φρούτα, αυγά.

Με σωφρόνισαν όταν έκανα τέτοιες βλακείες. Είχα ρίξει πέτρα από το μπαλκόνι σε ένα μηχανάκι και ήρθε στο σπίτι ο άνθρωπος και ο πατέρας μου έδειξε εμένα και είπε “αυτός το έκανε”. Όταν ήμουν ανήλικος με είχαν συλλάβει, μετά αθωώθηκα. Δε θα είχαν βγει τα στοιχεία μου στη φόρα αλλά έγινε λόγω του πατέρα μου».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Καφετζόπουλος είπε: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, και με βοήθησε πολύ. Η μητέρα μου κι εγώ έχουμε φιλικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του πατέρα μου, τη Φαίη Κοκκινοπούλου. Για την ανάρτηση του πατέρα μου για την Μποφίλιου θα με ενοχλούσε αν είχε μιλήσει άσχημα, φασιστικά ή σεξιστικά».