Γιώργος Ηλιόπουλος: «Τον αδελφό μου παίζω, είναι σαν να βλέπω εμένα σε μια προβολή τεσσάρων ετών»

Γιώργος Ηλιόπουλος

Όσα ομολόγησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος για την αγάπη στον αδελφό του.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για ακόμα μια τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε με λόγια τρυφερά στον αγαπημένο του αδελφό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι εξαιρετικός τύπος και νομίζω πως τον αδελφό μου παίζω στο σίριαλ. Νομίζω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα σε μια προβολή τεσσάρων ετών μπροστά. Μοιάζουμε πάρα πολύ και σαν φωνές και σαν σωματικότητα, οπότε είναι σαν να βλέπω τι πρέπει να κάνω έχοντας αυτό το παράδειγμα».

«Ο αδελφός μου, ο Άρης είναι πιο πρακτικός. Εγώ το 90% του χρόνου μου είμαι στα σύννεφα, είμαι αλλού. Μ’ αρέσει αυτή η διέξοδος του ονειροπόλου».

«Άλλο είναι το εφησυχάζομαι, άλλο είναι το να κάθομαι και να κλώθω το αυγό μου. Εγώ πάντα έλεγα δειλά το μπράβο στον εαυτό μου. Κάπου μέσα μου είμαι ακόμα στο τρίτο έτος της σχολής Καζάκου, από την οποία και έχω αποφοιτήσει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος  στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.