Γιώργος Ηλιόπουλος: Τα «fake news» για τον ίδιο και το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη

Γιώργος Ηλιόπουλος

«Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα», λέει ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το σκηνικό της Λέρου στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τα “fake news” που έχουν ακουστεί για τον ίδιο.

«Έχει στηθεί ένα συγκλονιστικό σκηνικό που δείχνει τη Λέρο. Είναι 2,5 ώρες από την Αθήνα, έξω από το Μαραθώνα κι έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό σκηνικό. Είναι τέσσερα πλατό τεράστια, συν το χωριό. Είναι σαν να είναι πέντε σίριαλ σε ένα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όταν γινόταν ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη, εγώ είχα παράσταση σε άλλο σημείο της Ελλάδος. Κι εμείς γελάγαμε όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά γιατί υπήρχαν φωτογραφίες που έγραφαν από κάτω “το κέφι στη δεξίωση το έδωσε ο Προκόπης”. Ήταν πολύ αστείο, γελάσαμε όλοι πολύ».

«Δεν έχω διαψεύσει το γάμο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Εγώ ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένος. Κάπου διάβασα ότι παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Ηλιόπουλος.