Γιώργος Ηλιάδης: Ο τελευταίος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της!

«Αυτό που εντυπωσίαζε κάποιον όταν γνώριζε την Αλίκη ήταν...»

Ο δεύτερος γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έγινε γνωστός μία δεκαετία αργότερα, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για αυτόν, με αφορμή ένα περιστατικό. Μέχρι τότε ελάχιστοι γνώριζαν πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε μόνο ένα μεγάλο έρωτα με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη, αλλά είχαν παντρευτεί το 1982. Ο Γιώργος Ηλιάδης μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για άγνωστες πτυχές της ζωής του με την ηθοποιό.

«Εκείνο που κυρίως χαρακτήριζε την Αλίκη και στην δουλειά της και στην ιδιωτική της ζωή και στην συμπεριφορά της στους ηθοποιούς, αλλά και στους φίλους της και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε μιλώντας με τον Φασουλή, μιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους, ήταν η αρχοντιά. Η Αλίκη ήταν αρχόντισσα! Τίποτα άλλο. Και αρχόντισσα όχι με την έννοια την οικονομική, η αρχοντιά είναι κάτι το ηθικό δεν είναι οικονομικό!

Η Αλίκη δεν ήταν ούτε της Μυκόνου, ούτε των κοσμικών νησιών. Πήγαινε στο κτήμα της στον Άγιο Θεολόγο και αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Σταμάτης Φασουλής, ο Δάνης Κατρανίδης, όλοι οι φίλοι που τους καλούσε τακτικά στο κτήμα της επάνω. Όχι μόνο ήταν ένας καθημερινός άνθρωπος, αλλά ήταν πως να το πω… ο απλός άνθρωπος του χωριού.

Όσο και να παιδέψω το μυαλό μου δεν μπορώ να θυμηθώ και να πω κάτι το αρνητικό. Όσο και να παιδέψω το μυαλό μου και να σκεφτώ στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Αυτό που εντυπωσίαζε κάποιον όταν γνώριζε την Αλίκη ήταν φρεσκάδα της. Και όταν λέω φρεσκάδα, δεν εννοώ μόνο την όψη της, οι κουβέντες είχαν μια φρεσκάδα. Είχε φρεσκάδα η Αλίκη και αυτό το εξέπεμπε» δήλωσε ο Κύπριος επιχειρηματίας. https://www.youtube.com/embed/Apbthr4fd44