Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ήμασταν μαζί 10 χρόνια»

«Η Δήμητρα φρίκαρε με αυτό το πράγμα, γιατί...»
Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Το σόι σου» μίλησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και στη Ρενέ Σαραντινού για την περίοδο της σχέσης του με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά και πως είδε εκείνος τη δημοσιότητα που λάμβανε με την επιτυχία του σίριαλ «Οι Απαράδεκτοι».

Έχεις χτυπήσει πόρτες;

Πόρτες όχι, αλλά ένα τηλεφώνημα πήρα, ότι είμαι εδώ, δεν έχω δουλειά και είμαι διαθέσιμος. Είμαι ντροπαλός. Πόρτα με τίποτα. Είχα ζήσει δίπλα στη Δήμητρα Παπαδοπούλου, που ήταν όνομα κι εγώ με ταπεινότητα έβλεπα όλο αυτό το πράγμα πως χτίζεται. Περίμενα την ώρα μου.

Αναφέρεσαι στη σχέση που είχες με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου;

Έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια και πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ «Οι απαράδεκτοι» στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πως γίνεται να χτίζεται ένας σταρ. Έβλεπα τα εξώφυλλα, τι γινόταν όταν βγαίναμε έξω… Η Δήμητρα φρίκαρε με αυτό το πράγμα, γιατί έγινε ξαφνικά.

Εσύ που ήσουν στον ίδιο χώρο δεν ζήλευες;

Όχι το έβλεπα με μια δωρικότητα, με καρτερικότητα. Αισθανόμουν ότι αυτό που είχα βαθιά μέσα μου σε κάποια φάση θα βγει. Καψούρια ήμασταν, δεν είχα πρόβλημα, είχαμε καλή σχέση, δεν είχα να ζηλέψω τίποτα. Εκτός από ένα γκεστ που έκανα στο σίριαλ «Απαράδεκτοι», που κι αυτό είπε να το κάνω ο συγχωρεμένος ο Βλάσης Μπονάτσος, θέλαμε να μην μπει ο ένας στα χωράφια του άλλου.

Δείτε εδώ το επεισόδιο των «Απαράδεκτων»:

//www.youtube.com/embed/6NUe_4_gBtI