Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έχω κανάλι στο YouTube που λέγεται Πετσόκομμα Official»

Γιώργος Γιαννόπουλος

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος για την ενασχόλησή του με το YouTube και τη φιλοσοφία της ζωής του

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα. Ο γνωστός ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της Μπέτυς Μπαγγίρα και μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, τη στάση ζωής που διατηρεί αλλά και την ενασχόλησή του με το YouTube.

«Ένα μότο που με ακολουθεί, μία δική μου φιλοσοφική άποψη αυτή, ότι οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Δεν ομαδοποιώ τα πράγματα, δε λέω ότι αυτό είναι εμπορικό και αυτό ποιοτικό. Σε όλα τα δίνω όλα» δηλώνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τον διαχωρισμό εμπορικού και ποιοτικού θεάματος και προσθέτει: »

Όταν η Μπέτυ Μαγγίρα τον ρώτησε για την περίφημη ατάκα του «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» από την ταινία «Το Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως με αφορμή αυτή την ατάκα δημιούργησε κανάλι στο YouTube με τίτλο «Πετσόκομμα Official». Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να παίρνω δικαιώματα για αυτή τη φράση. Πήγαινες στη λαϊκή και έβλεπες μπλουζάκια, γαλότσες, προφυλακτικά με τη μούρη μου και το Πετσόκομμα. Μίλησα με τον φίλο μου τον Παναγιώτη Παπαχατζή και τον Γιάννη Οικονομίδη και είπαμε ότι δε μπορεί να γίνει κάτι, γιατί έμπλεξαν οι δικηγόροι και κάποιες off-shore εταιρίες. Και μου λέει ένας φίλος μου δεν κάνεις ένα κανάλι στο YouTube και να το ονομάσεις Πετσόκομμα Official; και έτσι ξεκίνησε».

«Δεν ασχολούμαι και πολύ, ούτε είμαι πολύ των social media. Το ‘χω σταματήσει τώρα για κάποιους μήνες. Πετσοκόβω τα αυτονόητα, ας πούμε λέω Ζήτω η εργασία, κάτω η δουλειά. Ένα άλλο θέμα είναι η ηδονή, το άλλο θέμα είναι Η ζωή είναι ωραία και η γυναίκα αλμύρα, εξυμνώ τη γυναίκα» προσθέτει ο ηθοποιός.